Zaterdag 22 juli terug naar het bos!
Door: Bas van Gestel
19 Juli 2006 | Suriname, Paramaribo
Afgelopen week naar Frans Guyana geweest om stempels te halen voor verlengen van mijn visum. Ik kan nu legaal hier verblijven tot 16 dec 2006!
Gisteren Johan en Linda op de grens gegreet and meet en samen met hun naar Paramaribo gegaan en zitten nu in een mooi huisje in Bloemendaal, Patakastraat achter de begraafplaats waar de geesten snachts over de buurt waken!
Zaterdag vliegen we met een gumair cessna naar de strip in het bos van Kajana, waar we een lijntje gaan trekken! Er is nog plek voor 1 persoon in het vliegtuig. Ga je mee!
Okay dat was het weer, oja het is hier nu kouder dan in nederland. 31 om 37! Waar kun je beter zitten?
Groetjes
JoLiBa
20 Juli 2006 - 06:52
Floor:
He Bas en Johan en Linda!
Eindelijk de tijd genomen om je site te checken, wat gaaf zeg!!!
Ik vind het geweldig dat je de stap hebt genomen te gaan en je ziet er blij uit!Wat doe je allemaal daar binnen de school? Algemene lessen of biologie?
Wens jullie veel plezier in het bos van Kajana ;-)
lieve groet,
Floor uit Wenen! -
02 Augustus 2006 - 13:29
Marola:
Hee Van Gestel! Waar ben je nu.nl? Heb je mijn brief 'al' ontvangen in the bush? Het is wel erg lang geleden dat ik je 'sprak', maar ik volg al je berichten! Ik zit nu op de computer vanuit onze biologische-kaas-boerderij-vrienden in de Pyreneen te tikken, mooi hier, niet warm, lekker windje. Morgen naar Andorra, nooit eerder geweest. En een stukje Spaanse P. Nou, da was effe tussendoor, carpe diem et nochem! groet van mij, X Marola.